Cautare

1174 de rezultate pentru "legauri cu clienti" (3.58 secunde)
Cu ofertele tuturor adunate ar fi rezultat sute de case si sute de apartamente noi in 2009 pe piata locala. ... Tot in zona Selgros, in spatele capsunariei, Complexul "Natura Residence" al firmei Residential Construct se confrunta cu lipsa cererii.
"Cu totii am fost intr-o epoca a vitezei: ... El a subliniat ca bancile au dat credite "la toti derbedeii Craiovei cu cefe groase, care au pus gaj un teren de un euro, evaluat la zeci de mii de euro".
Nici o banca dintre cele vizitate ieri de redactorii GdS nu a deschis finantarile pentru creditele "Prima casa", desi programul ar fi trebuit sa inceapa pe 20 iunie, dupa cum anunta guvernul cu surle si trambite.
Agentia Babel Communications a anuntat astazi, la Galleron Grand Cafe din Capitala, semnarea parteneriatului strategic cu una dintre cele mai cunoscute retele de publicitate din Europa, Springer&Jacoby.
Directia principala de investitie a companiei DCS va fi extinderea accesului la Internet, care reprezinta, in acest moment, serviciul cu cea mai importanta pondere in cresterea veniturilor.
Nici persoanele care au contractat in trecut credite bancare cu dobanda fixa nu vor beneficia de reducerile substantiale ale dobanzilor de referinta ROBOR (la lei) si EURIBOR (la euro). ... Unii clienti bancari care contractasera in trecut credite s-au trezit ca au de plata rate mai mici decat de obicei.
In plus, incercati sa contractati clienti mari, care, chiar daca le faceti un discount avantajos, va mentin activitatea, va ajuta sa aveti rulaj si, in timp, va sustin sa va ridicati, mai ales ca va pot recomanda oricand.
Partenerii Canon vor putea astfel sa beneficieze de o intreaga gama de beneficii, aducatoare de oportunitati de castig, precum TCO scazut pentru clienti, functionalitate imbunatatita a dispozitivului prin instrumente de service la distanta, design evoluat si componente de inalta calitate.
Numarul persoanelor cu restante mai mari de 30 de zile la rambursarea creditelor contractate a crescut in iulie cu 8.688, la 611.236 clienti, care au intarzieri la plata de 1,99 miliarde lei, majoritatea fiind aferente creditelor in moneda nationala.
Patru clienti ai magazinelor OBI din Bucuresti, Pitesti, Arad si Oradea au pasit intr-un nou an mai calduros. ... Cu putere nominala de 24 kw, Eco 3 Compact este o centrala murala, de dimensiuni compacte, ce incalzeste suprafete de pana la 200 mp si prepara instantaneu apa calda menajera.
Blue Air are acces la un numar mare de ghisee, deci la foarte multi posibili clienti, si nu plateste nimic catre CFR, pentru ca societatea de stat a luat decizia sa vanda bilete de avion din proprie initiativa.
Bancile si-au redus puternic marjele pentru noile imprumuturi si chiar dobanda anuala efectiva (DAE) a scazut cu 3-4% la unele institutii de credit, in special pentru imprumuturile ipotecare.
Dupa 1 an si jumatate de la lansarea pe piata romaneasca de asigurari, Signal Iduna anunta majorarea capitalului social cu aproape 2 milioane de Euro.
Eu am aflat de aceste noutati, dar sunt alti clienti care nu stiu" a declarat Ioan Rusu, client al unei banci.
Consiliul Concurentei a amendat 14 administratori de fonduri de pensii private cu peste 5,2 miliarde de lei (circa 1,22 milioane de euro), acuzand o intelegere anticoncurentiala cu privire la repartizarea participantilor care au aderat la doua sau mai multe fonduri.
Potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei, restantele la creditele in lei au ajuns luna trecuta la 133,7 milioane lei, valoare cu 5,5 milioane mai mare fata de iunie, cand nivelul era de 128,2 milioane.
le transforma in credite garantate cu ipoteca sau mai cer un coplatitor. ... Acum, clientii care s-au impacat cu normele stabilite de banci au ramas cu graficele de rambursare in brate si cu ratele lunare care li se vor modifica in functie de indicii de referinta din piata.
In afara celor doua banci sanctionate, restul sunt in conformitate cu prevederile legale", a declarat Georgica Popovici, comisar in cadrul CJPC. ... O astfel de propunere a venit din judetul Vaslui si vizeaza Volksbank, unitate care nu a eliminat comisionul de risc din contractele incheiate cu clientii.
Cele mai cautate apartamente in anul 2010 au fost cele situate in cartierele Militari si Titan cu precadere, zone sub care s-au dezvoltat ansambluri rezidentiale pozitionate foarte avantajos fata de mijloacele de transport in comun.
Operatorul de telecomunicatii RCS&RDS, controlat de omul de afaceri din Oradea Zoltan Teszari, 41 de ani, este la un pas de a-si cumpara rivalul UPC, fostul Astral, cu care se bate de peste 15 ani pe piata de cablu intr-o tranzactie care s-ar ridica in jurul a 300 de milioane de dolari.Conform unor surse de pe piata, Teszari - care detine 43% din RCS&RDS - este in proces de selectie a bancii de investitie care trebuie sa-i asigure finantarea pentru aceasta tranzactie care daca s-ar realiza, ar schimba fundamental toata piata telecom romaneasca, care este extrem de fragmentata si cu o concurenta acerba.
google-analytics.com